2017. aug 31.

Hollywood ez gyerekek, Hollywood!

írta: FixedXHungary
Hollywood ez gyerekek, Hollywood!

Avagy sörrel okosan tervezni 2018-at

Nos..., ugyan most nem a 152. emeleten ücsörgök, de kavarognak a fejemben az élmények, gondolatok, ötletek, tervek. Vagyis egyelőre tervek még nincsenek, mert hát azért ülltem ki ide bámulni a csillagokat, hogy legyenek. Meg aztán végre hivatalosan be is rúghatok, mert kemény vagyok még mindig, mint a kád széle.

Hülye vagy Bakó, ehhez kétség sem férhet, bár talán kimaxoltuk idén a fixi témát (ha azt írom fixis, akkor szétszednek a fiatalok a fórumon...), szóval kimaxoltuk a fixi témát, főleg Nagyatáddal és persze a BudapestMan veretéssel..., óóó az mondjuk tényleg kurvajó volt, az a tempó nagyon gyilok volt. Nagyatád meg úgy volt jó, ahogy volt. Persze úgy vagy vele előtte, hogy biztos nagy élmény lesz, de aztán olyat kapsz tőle, hogy azt magad sem fogod fel hetekig..., hát az is jó volt, na... 

img_8789.JPG

Büszke ember lévén, most kicsit felállok és megcsilingeltetem az érmeket. Egyszer hiteles forrásból hallottam, hogy ha egy oroszlán király elpusztul, felkerül az égre és csillag formályában néz majd vissza ránk..., szóval most elég sok oroszlán nézi, ahogy pöcögtetem az ExtremeMan befutó érmet... Talán el is jött az ideje, hogy kiszisszentsük a sört..., "egyszer élünk, sokat mondok, ha kétszer", igaz Tomi?! Így is van ez, gyöngyözik a pára a doboz szélén..., jaj de szép az élet!

Amennyire bírom mostanában az italt, még egy doboz és újra a 152-en leszek, minimum Batman-nel földharcban, felszakadt szemöldökkel tépkedem a szárnyait..., már ha van neki. Szóval óvatosan szürcsölök, mert még ki kéne találni, mi lesz jövőre. Ez amúgy nem könnyű! Nagyatád után már nem találtam a helyem, csoda, hogy a BudapestMan előtt rá tudtam magam venni a bedepózásra. Bezzeg pocakot villámgyorsan növesztettem, vissza kéne rázódni, nehogy úgy nézzek ki, mint Maradona a karrier után. Közben azon kapom magam, hogy elkalandozom a témától és mellébeszélek (mondd, hogy nem), pedig tényleg ki kéne találni, mihez kezdj magaddal fiam. Most, ha ez egy film lenne, akkor itt esne be spontán valami haver a kapun, akivel 2 perc után - továbbra is teljesen spontán - ki is találjuk a tutit. Mondjuk akkor a tálca sör is eltűnne gyorsan, ismerve a közelben lakó potenciálisan beesőket és a 2 perc alatt eddig kitalált tutikat.

19146011_2036268603065258_5159971683618514670_n.jpg

Mégis az történik, hogy spontán az ölembe hullik az ötlet. Sőt, nem is egy, hanem egyenesen kettő. Mivel ez egy film, nyilván nem most fogod megtudni, hogy mi hullik az ölembe és abból milyen ötlet kerekedik, de hidd el nekem, ha Nagyatád az önszopatás csúcsa volt, akkor ez pont erre a csúcsra húz fel még egy szép magas tornyot. Továbbra is mondom, ha ez egy film lenne, akkor mondjuk Dan hadnagy felhívna, hogy lenne itt egy újabb bevetni való szerkó, vagy mondjuk egy amerikai veterán pingelne meg egy hasonszőrű kihívással. Mivel épp a második doboz szisszen fel, így maradjunk ebben a filmben, mert filmben szerepelni jó, ha másért nem, a hajad mindig jó! Hátul is...

Szóval..., összeállni látszik a képlet 2018-ra, malátában érlelve megszületett két projekt, ami újra fényt hoz az éjszakába és melengeti a sportolói szíveket. Ráadásul tetszik is, közel áll az én sportolói szívemhez és újra döngethetjük majd Dan hadnagy speckó szerkóit. Annyi viszont bizonyos, hogy 2018-ban szögre akasztjuk a futócipőt és medence, valamint nyílt víz közelébe is csak for-fun céllal fogok érkezni, nem pedig azért, hogy 4x50 méter egyekezes, majd 200m hát és 100m laza tempó után 192 hosszt ússzak megállás nélkül! Azért ez a triatlonkodás hiányozni fog, de hát valamit kell tartogatni 2019-re is...

Kicsivel korábban még nem hittem volna, hogy 2 sör után kész lesz a komplett 2018-as projekt tervezet, ha máshogy nem is, de fejben, szóval vetek egy újabb, hosszú pillantást a kíváncsi oroszlánokra és felszisszentem az utolsó dobozt, amely magabiztosan fogja megpecsételni az estémet. Hm..., 2018..., gyere te állat!

Thunderrrrrrrr!!!!

 

ui: meg kell említenem, hogy még szinte nem is konkretizáltuk a jövő évi projektek részleteit, de már fenn van az új edzésterv a hétre, ami szemmel is jól kivehetően már 2018-ra hajaz :-) Balázs kiképzőtiszt nem szarozik, jó lesz óvatosan dobálni a poénokat! :-)))

 

Szólj hozzá